DELTA S2302 programozható digitális szobatermosztát, 6x6 programmal

-27%
DELTA S2302 programozható digitális szobatermosztát, 6x6 programmal

Multifunkcionális megoldás

A Delta sorozat szobatermosztátjai a Magyarországon forgalomban lévő kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmasak. Egyszerűen csatlakoztathatóak bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz, vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24 V-os vagy 230 V-os vezérlő-áramkörrel rendelkezik. A digitális kijelző az egyszerű, hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérséklet mérést és beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is.

A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását, irodáját és a komfort biztosítása mellet hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez.
A termosztát kapcsolási érzékenysége választható ±0,2-2°C. Ez alatt azt a hőmérséklet-különbséget kell érteni, ami a beállított érték és a kapcsoláskor mért tényleges hőmérséklet között van. Gyári alapbeállítás esetén pl. ha a termosztáton beállított érték 20°C, akkor a készülék 19,8°C-on, vagy alatta bekapcsolja, ill. 20,2°C-on, vagy felette kikapcsolja a kazánt.

Szállítási idő:
Raktáron
9 854 Ft
Akció: 7 160 Ft
Kezdete: 2020.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását, irodáját és a komfort biztosítása mellet hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentésé- hez. A termosztát kapcsolási érzékenysége megválasztható ±0,2-2°C. Ez alatt azt a hőmérséklet-különbséget kell érteni, ami a beállított érték és a kapcsoláskor mért tényleges hőmérséklet között van. Gyári alapbeállítás esetén pl. ha a termosztáton be- állított érték 20°C, akkor a készülék 19,8°C-on, vagy alatta bekapcsolja, ill. 20,2°C-on, vagy felette kikapcsolja a kazánt.

 

MŰSZAKI ADATOK

 Kapcsolható feszültség: 24 V AC / DC, 250 V AC; 50 Hz  Kapcsolható áramerősség: 6 A (2 A induktív terhelés)  Hőmérséklet mérési tartomány: 0–40 °C (0,1 °C-os lépésekben)  Beállítható hőm. tartomány: 5-35 °C (0,5 °C-os lépésekben)  Hőmérséklet mérési pontosság: ±1 °C  Választható kapcsolási érzékenység: ±0,2-2 °C  Tápfeszültség: 2xAAA 1,5 V lítium elem  Méretek: 119 x 80 x 26 mm

Adatok
Gyártó
Delta
Cikkszám
S2302
Tömeg
178,5 g/db