DELTA S2302 RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát, 6x6 programmal

-27%
DELTA S2302 RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát, 6x6 programmal

Multifunkcionális megoldás

A Delta sorozat szobatermosztátjai a Magyarországon forgalomban lévő kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmasak. Egyszerűen csatlakoztathatóak bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz, vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24 V-os vagy 230 V-os vezérlő-áramkörrel rendelkezik. A digitális kijelző az egyszerű, hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérséklet mérést és beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is.

A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását, irodáját és a komfort biztosítása mellet hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez. A termosztáton a hét minden napjára 6 kapcsolási időszakot lehet beállítani 6 hőmérséklet értékkel.
A termosztát kapcsolási érzékenysége választható ±0,2-2°C. Ez alatt azt a hőmérséklet-különbséget kell érteni, ami a beállított érték és a kapcsoláskor mért tényleges hőmérséklet között van. Gyári alapbeállítás esetén pl. ha a termosztáton beállított érték 20°C, akkor a készülék 19,8°C-on, vagy alatta bekapcsolja, ill. 20,2°C-on, vagy felette kikapcsolja a kazánt.

A készülék két egységből áll. Az egyik a hordozható szabályozóegység (termosztát), másik a vevőegység, ami a kazán vezérlését végzi. A két egység között rádiófrekvenciás kapcsolat van, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére. A két egység gyárilag összehangolt, hogy ugyanazon a frekvencián működjenek. A termosztát és a vevője saját biztonsági kóddal rendelkezik, ezért idegen, külső rádiófrekvenciás jelek nem tudják megzavarni a készülék biztonságos működését.

Szállítási idő:
Raktáron
19 048 Ft
Akció: 13 920 Ft
Kezdete: 2020.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A készülék két egységből áll. Az egyik a hordozható szabályozóegység (termosztát), másik a vevőegység, ami a kazán vezérlését végzi. Akét egység között rádiófrekvenciás kapcsolat van, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére. A két egység gyárilag összehangolt, hogy ugyanazon a frekvencián működjenek. A termosztát és a vevője saját biztonsági kóddal rendelkezik, ezért idegen, külső rádiófrekvenciás jelek nem tudják megzavarni a készülék biztonságos működését.

MŰSZAKI ADATOK

A termosztát (adó) műszaki adatai:

 Hőmérséklet mérési tartomány: 0-40°C (0,1°C-os lépésekben)  Beállítható hőm. tartomány: 5-35°C (0,5°C-os lépésekben)

 Hőmérséklet mérési pontosság: ±1°C  Választható kapcsolási érzékenység: ±0,2-2 °C  Tápfeszültség: 2xAAA 1,5 V lítium elem  Működési frekvencia: 868,35 Mhz  Méretek: 119 x 80 x 26 mm

 

A vevőegység műszaki adatai:

 Tápfeszültség: 230V AC, 50Hz  Kapcsolható feszülség: 24V AC / DC, 230V AC; 50Hz  Kapcsolható áramerősség: 6A (2A induktív terhelés)  Hatótávolság: kb. 50m nyílt terepen

Adatok
Gyártó
Delta
Cikkszám
S2302-RF
Tömeg
357 g/db